Chiftelute cu sos

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500g carne tocată
  • 4 felii de pâine
  • 100 ml lapte
  • 2 linguri de caşcaval ras
  • 2 ouă
  • 1 litru suc de roşii
  • busuioc
  • pătrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Înmuiaţi feliile de pâine într-un bol cu lapte. Stoarceţi pâine de lapte şi adăugaţi carnea tocată,ouăle,caşcavalul,sare,piper,şi pătrunjel tocat. Când toate ingredientele sunt amestecate bine, faceţi chifteluţele şi le puneţi pe o farfurie,le lăsaţi la frigider pentru 30 de minute.

Prăjiţi chifteluţele pe o parte şi pe alta într-o tigaie cu ulei, şi odata ce s-au rumenit se adaugă sos de roşii şi busuioc. Lăsaţi chifteluţele să fiarbă în sos aproximativ 40 de minute. Şi la sfârşit servirea.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise