Chiftelute

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g carne de porc
  • O ceapa
  • Un cartof mic
  • 1 ou
  • O jumatate legatura patrunjel
  • O jumatate legatura marar
  • 2 catei de usturoi
  • Sare, piper
  • Faina
  • Ulei

Mod de preparare

Cartoful se da pe razatoarea mica. Se dau prin masina toate ingredientele in afara de faina. Se formeaza chiftelutele de 4-5 cm, se dau prin faina apoi se prajesc in ulei incins. Se scot pe un servet de bucatarie. Se pot servi cu masline si ridichi.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise