Chiftele din ghebe

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -2 kg de ghebe(proaspete sau desarate)
  • -6 cartofi
  • -1/2 paine
  • -piper
  • -100 g faina
  • -2 capatani usturoi

Mod de preparare

Ghebele se dau prin masina de carne impreuna cu 4 cartofi,1/2 paine(care a fost inmuiata in apa si stoarsa) si usturoiul.In aceasta compozitie se adauga si ceilalti 2 cartofi dati pe razatoarea mare,faina si piperul.Din aceasta compozitie se fac chiftele care se prajesc intr-un ceaun in care s-au pus aproximativ 400 ml ulei.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise