Chiftele din fasole

Fasolea se lasa din ajun, intr-un vas cu apa, pentru a fierbe usor.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 g fasole alba uscata
  • 1 chifla muiata in apa
  • faina sau pesmet
  • ulei
  • sare
  • patrunjel tocat
  • pastarnac
  • morcov
  • ceapa
  • foi de dafin
  • usturoi
  • piper

Mod de preparare

Fasolea se lasa din ajun, intr-un vas cu apa, pentru a fierbe usor. Fasolea se fierbe impreuna cu un pastarnac, morcov, o ceapa si o foaie de dafin. Dupa ce boabele de fasole au fost fierte, se dau prin masina de tocat sau se paseaza. Pasta de fasole se amesteca cu o chifla inmuiata in apa si 2 catei de usturoi pisat. La final, se fac bile din compozitie, se dau prin pesmet, dupa care se prajesc in ulei incins.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise