Chiftele de pui cu fulgi de porumb

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne tocata piept de pui
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1/2 legatura marar
  • 2 oua
  • faina
  • 200 g fulgi de porumb
  • vegeta/piper/putin tumeric
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Carnea tocata se pune intr-un castron,punem 1 ou,condimentele,ceapa verde si mararul tocate marunt.

Se pun si 2 linguri de faina(era prea moale compozitia),se amesteca bine.

Cu mana umeda formam chiftelele,le tregem prin ou,faina si fulgii de porumb usor maruntiti.

Se pun la prajit in ulei incins.

Se scot pe un servet de hartie.

Se servesc atat calde cat si reci

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise