Chiftele de porumb

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g boabe de porumb
  • 2 oua
  • 2 linguri de faina (in reteta Marthei Stewart era vorba despre 1 ou si 1 lingura de faina)
  • 1 1/2 lingurita zahar
  • 1/4 lingurita sare
  • 1/4 lingurita piper.

Mod de preparare

Galbenusurile se amesteca cu sarea, zaharul, piperul, porumbul si faina, dupa care se adauga albusurile batute spuma.

Se ia cu lingura din compozitie si se toarna in tigaie, prajindu-se chiftelele pe ambele parti in ulei incins.

Se scot pe servetele care sa absoarba surplusul de ulei.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise