Dovleceii ii curatam de coaja si ii dam pe razatoarea cu gaurile mici. Intr-un alt vas pe aceasi razatoare dam si branza de oaie.
Dovleceii dati pe razatoare ii scurgem de apa pe care au lasato si ii punem peste branza.
Peste branza si dovlecei adaugam ouale, mararul tocat marunt si amestecam bine ingredientele. Deoarece compozitia este moale adaugam 7 linguri de faina si amestecam bine. Adaugam piper dupa gust si sare daca mai este nevoie.
Incingem uleiul si punem chiftelele cu lingura in tigaie, le prajim la foc mediu pana se rumenesc pe ambele parti.
Dupa ce s-au prajit chiftelele le punem pe un servetel de hartie pentru a absoarbe surplusul de ulei.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise