Chiftele cu sos de rosii

Timp pregatire
210 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru tocatura
  • 750g carne tocata
  • 1 ceapa mijlocie
  • 1 felie de paine
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 1 ou (sau o lingura de faina)
  • sare
  • piper
  • verdeata tocata marunt
  • Pentru sos
  • 500g de rosii(sau 2 linguri de bulion)
  • ulei
  • 1 lingura de faina
  • un fir de zahar
  • 3 fire de frunze de telina
  • delicat dupa gust

Mod de preparare

Se amesteca carnea tocata cu o ceapa prajita, morcov ras, un cartof crud ras si oul se condimenteaza cu delicat si piper dupa gust si patrunjel sau marar tocat fin.se amesteca cu lingura din lemn.se da forma parjoalelor si se prajesc de o parte si de alta date prin faina mai intai. Se face un sos de rosii care se toarna deasupra si se lasa sa dea cateva clocote.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise