Chiftele cu salata

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 chifla
  • 1 ceapa
  • 1 conserva boabe de porumb
  • 500 g piept de curcan tocat sau de pui
  • 6 ling ulei de masline
  • 1 ou
  • 1 ling mustar
  • 500 g morcovi
  • 3 mere
  • 2 kiwi
  • 2 ling patrunjel
  • 15 ml suc de portocale
  • 1/2 lingurita sare de lamaie

Mod de preparare

Luam chifla si o inmuiem in putina apa calduta.Calim ceapa si o punem intr-un castron cu carnea, porumbul, ou, mustar, patrunjel, chifla inmuiata si stoarsa, sare, piper, vegeta. Se da forma de chiftea si prajim in ulei circa 5 minute.

Separat putem rade morcovi, mere, chiwi, punem jumatate de legatura de salata verde, adaugam suc de portocala si putina sare de lamaie sau zeama de lamaie, 1 lingura de ulei, sare, piper dupa gust.

Chiftelutele se servesc alaturi de salata si nu numai.

Se mai pot servi cu piure, cartofi la cuptor, spanac.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise