Luam chifla si o inmuiem in putina apa calduta.Calim ceapa si o punem intr-un castron cu carnea, porumbul, ou, mustar, patrunjel, chifla inmuiata si stoarsa, sare, piper, vegeta. Se da forma de chiftea si prajim in ulei circa 5 minute.
Separat putem rade morcovi, mere, chiwi, punem jumatate de legatura de salata verde, adaugam suc de portocala si putina sare de lamaie sau zeama de lamaie, 1 lingura de ulei, sare, piper dupa gust.
Chiftelutele se servesc alaturi de salata si nu numai.
Se mai pot servi cu piure, cartofi la cuptor, spanac.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise