Se pun intr-un castron mai mare carnea, ierburile si smantana si se amesteca bine. Se imparte compozitia in 6 portii, se formeaza 6 chiftele plate, cu grosimea de 1,5 cm, si se pun deoparte la rece.
Pentru caramelizarea cepei: se incinge uleiul intr-o tigaie mare si se dunstuiesc rondelele de ceapa circa 20 de minute, la foc potrivit (ceapa trebuie sa se inmoaie si sa se rumeneasca bine). Se adauga otetul si mierea si se mai lasa sa fiarba incet, aproximativ 10 minute, amestecand intruna.
Se incinge o tigaie pe foc, se unge cu un strat subtire de ulei si se prajesc chiftelele, cate 8 minute pe fiecare parte, la foc potrivit. Se servesc calde, cu ceapa caramelizata rasfirata deasupra si cu salata verde ca garnitura.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise