CHIFTELE CLASICE

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata (de preferat amestec porc cu vita)2 oua
  • o capatana usturoi
  • faina
  • ulei
  • o legatura de patrunjel
  • una de marar
  • sare si piper

Mod de preparare

Carnea tocata se framanta cu ouale intregi,cu usturoiul pisat,verdeata tocata marunt si cu cate un praf de sare si piper.Cu mana uda se formeaza chiftelele,in forma dorita.Acestea se dau prin faina si apoi se prajesc in uleiul incins.Se pot servi cu felurite garnituri sosuri si salate ori cartofi fierti sau prajiti,orez,etc

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise