Chiftele

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne tocata porc cu vita,
  • 100 g paine fara coaja,
  • 100 g ceapa,
  • 2 oua,
  • 1 cartof ras si scurs,
  • piper,
  • patrunjel,
  • sare,
  • faina,
  • ulei.

Mod de preparare

Carnea se amesteca cu painea inmuiata in apa si stoarsa bine, cu ceapa calita in doua linguri de ulei, cartoful ras, ouale, piperul, sarea si patrunjelul.

Se ia cate o lingura din compozitie si se trece prin faina. Se formeaza chiftele rotunde si turtite. Se pun la prajit in tigaia cu uleiul deja incins. Se prajesc la foc mediu pana se rumenesc.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise