Chiftele

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg carne de porc (fleica),
  • 1 cartof,
  • 2-3 felii de franzela,
  • 1 ceapa,
  • 5-6 catei usturoi,
  • 2 oua,
  • sare,
  • piper,
  • boia ardei dulce,
  • 100g faina.

Mod de preparare

Carnea se taie cubulete, se curata si se taie ceapa, franzela se pune la inmuiat intr-un bol cu apa. Dupa ce s-a inmuiat bine se stoarce de apa carnea, ceapa si franzela se trec prin masina de tocat, cartoful se curata apoi se razuieste pe partea deasa a razatoarei, dupa care se stoarce bine de amidon se curata usturoiul si se trce prin presa de usturoi. Toate ingredientele de mai sus se amesteca bine se adauga cele doua oua si condimentele se amesteca din nou, chiftele se tavalesc prin faina si se vor prajii in ulei. Se servesc calde cu diferite garnituri.Pofta buna.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise