Chifle cu lapte si mac panini

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Chifle cu lapte si mac panini

Ingrediente

  • 500 g faina
  • 250 ml lapte caldut
  • 1 cub, 25g, drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • 2 lingurite sare
  • 50ml ulei de masline
  • mac

Mod de preparare

Laptele se amesteca cu drojdia, se adaugfa zaharul, uleiul, se amesteca bine pt a dizolva drojdia si se adauga peste faina amestecata cu sarea.Se obtine o coca potrivita ,se va pune la crescut,cam 45\';

-dupa ce a crescut,se vor face chiflele,se presara cu mac se mai lasa 20 minute la crescut ,se ung cu galbenus batut se presara mac si se introduc la cuptor cam pt20-25 minute!

-temperatura cuptorului 200°C

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise