Chicken fingers. Taiem pieptul de pui in fasii subtiri. Intr-un bol, spargem cele doua oua, adaugam sare si piper dupa gust si le amestecam usor.
Taiem pieptul de pui in fasii subtiri.
Intr-un bol, spargem cele doua oua, adaugam sare si piper dupa gust si le amestecam usor.
Trecem fasiile de carne prin faina si apoi prin ouale batute.
Le punem intr-o tigaie, in uleiul incins, pana se rumenesc uniform. Ori, se coc la cuptor pentru copii.
Rebeca le prefera pentru pachetelul de la gradinita!
(Focul trebuie sa fie mediu, altfel se usuca excesiv).
Se servesc calde cu sos de usturoi (sau asa cum va place).
Pofta buna!
TIPS-URI
1.Se pot folosi si alte condimente: pudra de ardei iute, usturoi, boia dulce.
2.Fasiile de carne pot fi trecute prin fulgi de porumb.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise