Cherry

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 litri vin rosu de casa (e bun daca e mai vechi de 1 an, 2 ani)
  • 1 litru alcool 99 grade
  • 1 litru sirop visine
  • 2 esente migdale

Mod de preparare

Intr-un bidon de 5 litri amestecam vinul, alcool-ul, siropul , esenta si le agitam bine.

Il aseazam in sticle si se lasa la macerat macar 1-2 saptamani.

Sticlele le puneti undeva la rece in camara si in fiecare zi mai agitati putin sticlele.

Se serveste cu cuburi de gheata.

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise