1)Se taie ardeii in cubulete mici,parmezanul se rade, maslinele(fara samburi) se taie fasiute mici si sunca+jambonul se taie in fasii mici si in cubulete.
2)Ouale se separa(galbenusul de albus)si se amesteca in galbenusuri smantana,vinul se toarna si faina in care am incorporat si praful de copt+ 1 lingurita de sare
Se bat albusurile(se adauga si aici un varf de cutit de sare)si cand s-au spumat se adauga zeama de lamaie pentru a se intari
Se incorporeaza albusurile in compozitie(mestecand de jos in sus pentru a nu se lasa)
3)Se adauga ingredientele (sunca,jambonul,ardeii si maslinele)pe rand, mestecand tot de jos in sus in compozitia formata
4)O tava de cozonac sau 2 tavi de chek se tapeteaza cu ulei si pesmet si se toarna compozitia si deasupra se mai rade putin parmezan
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise