Cheesecake cu fructe de padure

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Blat:2 oua,300 g faina,100 g unt,100 g iaurt,50 g zahar pudra,1 plic praf de copt,1/2 linguruta sare
  • Crema:2 oua,400 g branza de vaci,80 g unt,50 g gris, 20 g faina, 100 g zahar, 200 g fructe de padure

Mod de preparare

Frecam untul cu zaharul,adaugam ouale,iaurtul,omogenizam si punem faina cu paraful de copt si sarea.Framantam bine si lasam la rece 30 de minute.

Spalam fructele si le presaram cu gris.Zdrobim branza,amestecam cu untul moale si galbenusurile.Adaugam grisul,faina si 50 g zahar.Batem albusurile spuma,punem restul de zahar,batem pana se intareste si amestecam cu branza.

Intindem o foaie din aluat o asezam intr-o tava unsa cu unt si turnam crema.Deasupra presaram fructele.

Coacem 45 minute la foc moderat.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise