Cheesecake cu capsuni

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet biscuiti digestivi
  • 3 linguri unt
  • 500 g smantana
  • branza filadelphia 1 pachet
  • jeleu aromat
  • capsuni

Mod de preparare

Intr-o tava pt tort care se deschide se sfarama biscuitii(daca e pachetul mare, in jur de 1/2 biscuiti), se topeste untul si se amesteca cu biscuitii cu o furculita, iar cu o lingura se apasa, formandu-se baza.

Se mixeaza smantana pana se ingroasa si se adauga 2 linguri de branza si se amesteca pana devine o crema fina.

Se topeste jeleul si se adauga peste crema obtinuta, amestecandu-se usor.

Se taie capsunile in bucatele mici si se adauga in crema.

Se toarna peste baza de biscuiti si se lasa la racit.

Se poate decora cu capsune inmuiate in jeleu pt un aspect lucios.

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise