Pisam bine biscuitii ajuntandu-ne cu un robot de bucatarie. Adaugam untul si continuam sa mestecam. Punem compozitia obtinuta intr-o tava rotunda pentru tort cu diametru de 24 cm, cu cercul lateral ce se deschide si o lasam deoparte.
Amestecam urda cu mascarpone, zaharul, vanilia si ouale. Punem aceasta crema peste blatul de biscuiti si dam totul la cuptor la 160 grade pentru aproximativ o ora.
Scoatem din cuptor, lasam sa se raceasca si intindem deasupra dulceata de capsuni (eu am folosit dulceata pregatita de mama cu capsuni din gradina noastra - o nebunie).
Decoram deasupra cu felii de capsuni proaspete.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise