Dam biscuitii la blender si ii amestecam cu untul topit.
Dam biscuitii la blender si ii amestecam cu untul topit.
Intr-o tava de 24cm tapetata cu hartie de copt doar pe fund, asezam biscuitii maruntiti si ii intindem uniform, apoi dam tava la frigider pana ne ocupam de umplutura:
Separam ouale, albusurile le batem spuma cu un praf de sare, iar galbenusurile le mixam bine impreuna cu zaharul si zaharul vanilat pana isi schimba culoarea si zaharul este topit, apoi punem esenta de vanilie, plicul de pudding si amidonul si amestecam pana la omogenizare.
Acum, punem si crema de branza si mixam usor pana incorporam frumos toate ingredientele, iar la final, albusurile batute spuma pe care le amestecam in compozitie cu o spatula cu miscari de jos in sus pana la omogenizare.
Umplutura rezultata o turnam peste baza de biscuiti, nivelam frumos si dam tava la cuptorul preincalzit la 180°C pentru circa 45 minute.
Pentru a fi siguri ca nu se va arde pe fund, puteti inveli tava in folie de aluminiu, pentru siguranta!
Dupa ce Cheescake-ul este gata, il lasam sa se raceasca, apoi il dam la frigider pentru cateva ore sau pana dimineata.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise