Chec simplu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Chec simplu

Ingrediente

  • 4 ouă
  • 4 linguri zahăr
  • 100 ml ulei
  • 120 ml lapte
  • 6-7 linguri făină
  • 1 lingură cacao
  • 1 plic praf de copt
  • vanilie

Mod de preparare

Într-un castron se pun ouăle întregi. Se bat cu telul sau cu mixerul, se adaugă zahărul, se bate puțin pentru a se încorpora. Se adaugă laptele și uleiul, apoi se pune făina amestecată cu praful de copt. Se toarnă o parte din compoziție într-o tavă de chec unsă cu ulei si tapetată cu făină. Se lasă 2-3 linguri din compoziție în care se pune cacaua. Se amestecă și se pune în tavă peste restul de aluat.

Se coace timp de 45 de minute la foc mic.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise