Se incalzeste cuptorul la 180 de grade si se unge o tava de guguluf cu putin ulei.Intr-un bol frecam bine untul cu zaharul pina untul devine spumos se adauga oul si se bate in continuare.Separat se amesteca faina cu toate componentele uscate si se adauga la untul spumos treptat in combinatie cu iaurtul sau brinza moale.Se amesteca bine si se adauga nucile taiate.Se toarna in tava si se da la copt aproape o ora sau pina cind scobitoarea iese uscata.Se scoate din cuptor si se lasa putin sa se raceasca si se presara cu zahar pudra sau cu ciocolata alba topita.
Este o prajitura usoara si foarte gustoasa combinatia de scortisoara cu cacao si vanilie si nucsoara ii da un gust aparte.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise