Cele doua oua se freaca cu zaharul tos, pana te plictisesti si inca odata pe atat! Apoi se incorporeaza uleiul, laptele, faina, aromele, lingurita de amoniac.
Se tapeteaza doua forme de chec(unse cu ulei si apoi presarat pesmet, eu il prefer fainii), se pune jumatate din compozitie in mod egal in cele doua tavi. Se adauga cacao in compozitia ramasa si se toarna in tavi.Cu o furculita amestecam usor compozitia pentru a marmora checul. Se introduce in cuptorul incins, si nu se deschide cuptorul in primul sfert de ora. Checul este copt cand paiul cu care incercam iese curat(aproximativ 40 min., in functie de cuptor)
La final, scoatem checul din forma pe un gratar, si il pudram cu zahar pudra.
Atentie!, nu se taie cald, se incruzeste.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise