Se anestecă 3 oău întregi cu 1 cană de zahăr şi 1 pachet de praf de copt, apoi se pune treptat 1 cană de lapte, 1 cană de ulei, coaja rasă de la o lămâie, 2 pachete de zahăr vanilat şi 3 căni de făină.
Din toată compoziţia se ia o parte în care se pune 2 linguri de cacao. Se pune într-o formă rotundă cu gaură la mijloc. Prima dată se toarnă în formă compoziţia cu cacao şi peste compoziţia albă. Se coace la foc potrivit.
După ce s-a copt şi răcit se pudrează cu zahăr praf.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise