Chec din carne de porc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Chec din carne de porc

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc tocata
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • sare, piper
  • busuioc
  • oregano, patrunjel
  • 2 ling ketcup iute
  • pesmet
  • 2-3 catei usturoi

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele la un loc.

Se unge o tava de chec cu ulei si se asaza compozitia distribuind totul uniform.

Se introduce in cuptor incins pentru 60-75 min.

Se serveste alaturi de o garnitura de cartofi calda dar se poate consuma si rece alaturi de o salata.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise