1) Bate bine untul cu zahãrul si coaja de portocalã.
Adaugã gãlbenusele pe rând si la urmã albusele spumã.
Merele se curãtã de coajã si se taie cubulete mici, se pune peste ele sucul de lãmâie.
2)Adaugã fãina cu praful de copt, merele, stafidele care au fost amestecate cu putinã fãinã si migdalele.
3)Unge o formã cu unt si fãinã, toarnã blatul si dã la copt la 190ºC, pt. cca. 45 min.
4)Serveste cu zahãr pudrã.
Pt. o prezentare elegantã puteti decora cu fructe de pãdure proaspete:)
Poftã bunã!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise