Chec de inghetata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • inghetata de vanilie, biscuiti (de preferat cei de ciocolata, Bourbon), ciocolata cu umplutura de miere si nuci, alune, stafide, ciocolata cu lapte
  • pentru sos: unt, zahar brun, miere de albine, smintina.

Mod de preparare

Biscuitii si ciocolata umpluta se pun in punga de nailon si se piseaza. Se pun in mixer cu inghetata, alunele, stafidele si ciocolata cu lapte.

Se pun in tava care s-a imbracat cu celofan si se da la congelator.

Se face sosul: untul se pune intr-o tigaie la foc cu zaharul brun si mierea si se fierbe. La urma se adauga smintina.

Checul se serveste felii cu ciocolata rasa deasupra, peste care se toarna sosul.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise