Chec de ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 legaturi ceapa verde
  • 2 cutii cu ciuperci
  • 5 oua
  • 5 linguri faina
  • 5 linguri smantana
  • 1 legatura marar verde
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ciupercile si ceapa tocate marunt, se calesc in ulei cu putina apa. Se lasa pe foc pana se evapora apa lasata de ciuperci. Se potriveste cu sare si ulei.

Se ung tavile de chec cu ulei, apoi se tapeteaza cu faina. Dai drumul la cuptor, pentru a fi cald. Se amesteca ciupercile cu faina si smantana.

Se adauga uleilul, galbenusurile si mararul tocat. Albusurile se bat spuma tare si se adauga usor peste compozitie.

Se amesteca usor, de sus in jos, ca sa se omogenizeze. Se pune compozitia in tavi si se da 40 de minute la cuptorul preincalzit.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise