Albusurile se bat spuma cu zaharul, se adauga uleiul si apoi se pune faina toata odata si se amesteca incet.
Bicarbonatul de sodiu si de amoniu, cate un varf de cutit se amesteca cu faina, se pune esenta de lamaie sau coaja de lamaie.
Se incinge cuptorul, se pune foaie de copt in tava si cand sunt toate gata se toarna zeama de lamaie si se amesteca repede.
Se toarna in tava coca si se pastreaza putina pentru a se amesteca cu cacaoa care se pune in valuri pe aluatul alb.
Trebuie sa se introduca repede la cuptor deoarece zeama de lamaie actioneaza instantaneu asupra bicarbonatului de amoniu.
Se coace la foc mare circa 15 minuite si apoi pana se rumeneste. Este foarte pufos si aspectos, fiind ca o marmura alba cu negru.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise