Chec cu urda

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa
Chec cu urda

Ingrediente

  • 4 oua
  • 400 gr urda
  • 1/2 cana ulei de floarea soarelui
  • 500 gr farin up (faina care creste singura)
  • Sare, piper si oregano dupa gust
  • 1 lingura de smantana

Mod de preparare

Pentru mic dejun si nu numai. Se poate servi cald sau rece. Este foarte pufos si delicios. Copiilor le va place mult

Punem ouale in bolul de la mixer si le amestecam 8 minute la viteza medie-maxim.

Adaugam ulei si amestecam. Adaugam faina si amestecam dar la viteza mica-medie. Adaugam sare, piper, oregano, smantana si urda bine scursa.Ungem o tava rotunda cu ulei si tapetam cu faina punem compozitia si lasam 5 minute. Preincalzim cuptorul la 170-180 de grade si coacem pentru 45-50 minute.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise