1. Se incalzeste cuptorul la 180ᵒC.
2. Pentru chec, se bate untul/margarina cu zaharul.Se adauga ouale, cate unul pe rand.Se adauga vanilia si smantana si se amesteca.Intr-un vas se amesteca faina cu praful de copt, bicarbonatul si sarea, apoi se adauga in compozitia cu smantana si se amesteca.
3. Intr-un vas se amesteca toate ingredientele pentru umplutura si topping.
4. Intr-o tava mai mica, se pune jumatate din cantitatea de aluat.Se presara deasupra jumatate din cantitatea de umplutura, apoi se repetea operatiunea inca o data.Se da totul la cuptor 50-60 minute, pana cand la inserarea unei scobitori in centru aceasta va iesi curata.Prajitura se serveste calda sau la temperatura cuptorului.
:) Pentru mai multe retete noi delicioase nu ezitati sa vizitai blogul http://lauradfood.blogspot.com/
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise