1. Se incalzeste cuptorul la 180ᵒC.Se unge cu unt si se tapeteaza cu foaie de copt o tava rotunda de 23 cm.
2. Se bate untul/margarina cu zaharul, ouale, faina, praful de copt, scortisoara si lapetele pana se obtine un aluat usor si pufos.Se toarna ¾ din aluat in tava, se imprastie deasupra 4 linnguri Nutella si se toarna aluatul ramas.Se trece cu un cutit prin aluat, facand rotiri, apoi se netezeste la suprafata.Se presara alune si se da la copt 50 – 60 minute, pana a crescut si s-a rumenit usor (se face testul cu scobitoarea).Daca se rumeneste prea tare la suprafata, atunci de acopera cu folie de alimoniu.
3. Se lasa sa se raceasca in tava 10 minte, apoi se rastoarna si se lasa sa se raceasca complet.
:) Pentru mai multe retete noi delicioase nu ezitati sa vizitai blogul http://lauradfood.blogspot.com/
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise