Se incalzeste cuptorul la 180°C.Se unge cu grasime si se tapeteaza cu faina o forma rotunda de 20 cm diametru.
Pentru chec, se bat ouale cu zaharul si esenta de vanilie.Se incorporeaza frisca lichida apoi lichiorul de ciocolata.Intr-un vas se amesteca ingredientele uscate apoi se incorporeaza la cele lichide.Se toarna compozitia obtinuta in forma pregatita si se da la copt 35-45 minute pana cand la inserarea unei scobitori in centru aceasta va iesi curata.Dupa ce s-a facut, checul se lasa sa se raceasca complet.
Pentru decor se bate frisca.Checul se decoreaza cu frisca batuta si se presara cu bomboane M&Ms.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise