Chec cu ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr ciuperci proaspete
  • 2 cepe
  • 4 oua
  • 5 linguri de faina
  • 5 linguri iaurt gras
  • cateva fire de patrunjel verde (eu am pus inghetat)
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de ulei
  • unt si faina pentru tapetata tava

Mod de preparare

Se curata ciupercile si se taie cubulete.Intre timp calim ceapa in ulei, Adaugam si 2 linguri de apa, apoi adaugam ciupercile. Calim ciupercile pana cand se evapora toata apa, apoi lasam la racit.

Dupa ce compozitia s-a racit, adaugam galbenusurile, sare, piper, iaurtul si patrunjelul taiat marunt.

Batem albusurile spuma si le incorporam usor in amestecul de ciuperci. La sfarsit adaugam faina si amestecam usor prin rasturnare.

Ungem o forma de chec cu unt si o tapetam cu faina.

Eu am folosit 6 forme mici de mini chec.

Coacem checul timp de 50 de minute la 175 grade Celsius.Se serveste rece.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise