Chec aperitiv cu seminte de chimen.Se pun in vasul de la mixer albusurile cu jumatate de lingura de chimen si le mixam.
Se pun in vasul de la mixer albusurile cu jumatate de lingura de chimen si le mixam la viteza mare pana se fac spuma,adaugam apoi galbenusurile si continuam mixarea ,adaugam cate o lingura de faina amestecata cu praful de copt si cate o lingura de iaurt peste compozitie si continuam mixarea ,mai spre final adaugam uleiul si mixam pana se obtine o pasta omogenizata foarte bine.
Taiem sunca cubulete mici,carnatii ii taiem felii , ardeii ii tocam in bucati mici si cascavalul il dam prin razatoare.
Punem in doua tavi hartie de copt unse cu putin ulei si turnam jumatate din compozitie in cele doua tavi,apoi punem peste compozitie in cele doua tavi jumatate din carnati,ardei ,sunca si cascaval si adaugam restul de compozitie in tavi si continuam cu asezatul ingredinetelor peste compozitie ,apoi presuram restul de seminte de chimen.Dam tavile la cuptorul incalzit deja si lasam la copt cel putin o ora la foc potrivit.Oprim focul ,scotem tavile si lasam sa se racoreasca inainte de a felia produsul.Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise