Chec Aperitiv cu Piept de Pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg piept de pui
  • 4-5 felii de paine
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 200 ml lapte
  • 4 oua
  • sare si piper

Mod de preparare

Se trece pieptul de pui prin masina de tocat impreuna cu feliile de paine inmuiate in prealabil in lapte si stoarse bine. Se adauga usturoiul pisat, ceapa verde si patrunjelul tocate marunt si ouale. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust si se omogenizeaza bine.

Se toarna compozitia intr o tava unsa si tapetata cu hartie pergament. Se niveleaza si se introduce la cuptor pentru o ora. Se poate servi cald, dar si rece, cu smantana.

Pofta buna!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise