Chec aperitiv

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 linguri smantana
  • 3 linguri ulei masline
  • 1 lingurita sare
  • piper
  • 300 g faina amestecata cu un plic praf de copt
  • 150 g cascaval ras
  • 150 g sunca taiata cubulete
  • 3 morcovi rasi
  • 2 cepe medii cubulete
  • 1 legatura frunze de patrunjel

Mod de preparare

Galbenusurile se amesta cu smantana, sarea, piperul si uleiul. Se adauga albusurile batute spuma, apoi cu grija se incorporeaza faina.

Morcovul ras, ceapa cubulete,frunzele de patrunjel, sunca si cascavalul se pun in castron.

Peste ele se adauga aluatul amestecand usor.

Compozitia se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si unsa usor cu ulei de masline. Se mai presara putin cascaval ras, se pudreaza usor cu paprica si se stopeste cu foarte putin ulei de masline.

Se coace in cuptorul preincalzit, 5 min. la 230 grade , dupa care inca 15 min la 200 grade.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise