Chec aperitiv

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr. faina
  • 100 gr. masline
  • 300 gr. sunca
  • 200 ml. lapte
  • 5 felii gogosar murat
  • 1 pliculet praf de copt
  • 200 gr.cascaval
  • sare
  • piper
  • 3 linguri de ulei
  • 5 oua

Mod de preparare

Amestecam faina cu praful de copt.Mixam ouale pana devin spuma,adaugam laptele si faina si amestecam bine.

Peste aceasta compozitie adaugam sunca,gogosarii,maslinele,cascavalul-toate taiate cubulete-sarea,piperul si uleiul.

Acasta compozitie rezultata o tunam intr-o forma tapetata cu hartie de copt si lasam la cuptor in jur de 45 de minute.

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise