Chec

Intr-un bol se cern faina si praful de copt.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 175 g zahar
  • 2 oua
  • 50 ml ulei
  • 150 ml lapte
  • 225 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri de cacao
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • varf de cutit de sare

Mod de preparare

Intr-un bol se cern faina si praful de copt.

Se mixeaza ouale cu zaharul, apoi se adauga alternativ uleiul si laptele si se amesteca.

Se adauga in bolul cu faina si se amesteca.

Se tapeteaza tava de copt cu ulei si faina. Se pune trei sferturi din compozitie.

Restul compozitiei se amesteca impreuna cu cacaua si se pune in tava.

Se da tava la cuptor si se coace checul cam 35-40 de minute sau pana cand iese scobitoarea curata.

Se lasa sa se raceasca si se feliaza.

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise