Chec

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 2 linguri de apa
  • 200 gr zahar tos
  • 300 gr faina
  • 130 ml lapte
  • 80 gr unt
  • 1 lingura de cacao sau 75 gr ciocolata menaj
  • o lingura coaja de lamâie rasa
  • zahar vanilat,citeva picaturi de esenta de rom
  • nuca de cocos

Mod de preparare

Se amesteca ouale cu zaharul si coaja de lamâie rasa pina devine cremos apoi se adauga alternativ faina,untul topit,laptele si esentele.Dati deoparte 3-4 linguri de compozitie in care o sa adaugati ciocolata topita sau cacao,in restul copozitiei adaugati nuca de cocos si puneti-o in forma care va place,eu folosesc rotunda cu gaura(cererea celor mici) in mijloc,apoi turnati restul compozitiei cu ciocolata si dati la cuptorul preincalzit 3-4 min inainte,la 180° cca. 25'.

Pofta buna!!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise