Chec

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 2 linguri de apa
  • 200 gr zahar tos
  • 300 gr faina
  • 130 ml lapte
  • 80 gr unt
  • 1 lingura de cacao sau 75 gr ciocolata menaj
  • o lingura coaja de lamâie rasa
  • zahar vanilat,citeva picaturi de esenta de rom
  • nuca de cocos

Mod de preparare

Se amesteca ouale cu zaharul si coaja de lamâie rasa pina devine cremos apoi se adauga alternativ faina,untul topit,laptele si esentele.Dati deoparte 3-4 linguri de compozitie in care o sa adaugati ciocolata topita sau cacao,in restul copozitiei adaugati nuca de cocos si puneti-o in forma care va place,eu folosesc rotunda cu gaura(cererea celor mici) in mijloc,apoi turnati restul compozitiei cu ciocolata si dati la cuptorul preincalzit 3-4 min inainte,la 180° cca. 25'.

Pofta buna!!

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise