Chapli Peshawari Kebab

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 kg carne tocata fin
  • 2 cepe medii tocate fin
  • 1 lingurita pasta de ghimbir
  • 1 lingurita pasta de usturoi
  • 2 rosii medii tocate,fara seminte
  • 2-3 ardei iuti verzi
  • 2 lingurite boia iute
  • 2 linguri coriandru proaspat
  • 1 lingura pudra de chimen
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingura boabe uscate de rodie pisate(daca nu aveti ,nu-i nimic)
  • 1/2 lingurita garam masala(amestec de 5 condimente)
  • 3 linguri faina de porumb
  • 1 ou batut
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele,in afara de ou,foarte bine.Se lasa deoparte pentru 1/2 ora sa se odihneasca.Se adauga oul.

Se formeaza Chapli Kebab(se formeaza bilute din carne care se aplatizeaza intre palme) si se prajesc in cate putin ulei pana se rumenesc.

Eu imi ung palmele cu ulei ca sa nu se lipeasca carnea .

Pasta de ghimbir si usturoi: se taie 2 cm de radacina proaspata de ghimbir si se da pe razatoare;3 catei de usturoi,mai mari se curata si se dau pe razatoare.

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise