Champinion cu unt si smantana

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Champinion cu unt si smantana

Ingrediente

  • 300 g champinion
  • 2 linguri unt
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri smantana
  • 1 lingurita faina de grau
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Incing tigaia cu unt, adaug champinion feliat, las sa se caleasca, adaug usturoiul pisat si o cescuta de apa. Dupa ce scade sosul, adaug smantana amestecata cu faina.Mai las 5 minute pe foc, presar verdeata, servim cu mamaliguta.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise