Se curata palariile de la ciuperci. Picioarele se detaseaza. Ceapa tocata marunt se pune in cratita cu ulei (unt) incins si se lasa pana capata o culoare aurie. Se adauga picioarele de la ciuperci, tocate marunt, la foc mic. Cind s-a evaporat apa lasata de ciuperci se pun rosiile tocate marunt si se adauga sare, piper dupa gust. Dupa aproximativ 3-5 min se adauga mararul si patrunjelul tocat fin. Palariile se aseaza in tava (eu am pus pe hirtie de copt) si se pune compozitia. Deasupra se preseara cascaval. Se baga la cuptor (la cuptorul electric am pus 15 min la 150 grade si 15 la 200 grade dar la program de aer cald)si se lasa pana se coc si palariile. Eu le-am folosit garnitura la un pui la punga!.Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise