CEAPA UMPLUTA CU CIUPERCI

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 cepe rosii
  • 8-10 ciuperci
  • unt aproximativ 50 de grame
  • sare
  • piper
  • chimen
  • 2 linguri bulion

Mod de preparare

Se iau 4-5 cepe rosii, se taie pe jumatate, se indeparteaza o parte din mijlocul cepei in care se adauga umplutura compusa din ciuperci taiate marunt ce sunt calite in unt si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si chiar chimen.Peste aceasta compozitie adaugam 2-3 linguri de bulion si mai lasam la foc mic aproximativ 3 minute.Cu aceasta compozitie umplem cepele, pe care le introducem la cuptor, acoperindu-le cu folie de aluminiu.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise