Puneti cepele intr-o cratita impreuna cu untul, zaharul, vinul rosu, otetul de vin, 250 ml apa si legatura de verdeata si lasati-le sa fiarba 15 minute. Luati capacul si lasati-le sa fiarba mai departe, pana cand cepele sunt moi, iar in cratita n-au mai ramas decat aproximativ 200 ml de zeama. - Luati cratita de pe foc. Gustati de sare si piper, scoateti verdeata si adaugati otetul aromat si cozile de ceapa taiate felii subtiri. Cepele astfel preparate se servesc calde, ca garnitura la friptura de pasare sau porc, sau reci, langa o bucata de carne rece.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise