CEAPA MURATA IN OTET

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg ceapa
  • 1 kg otet alb
  • 100 gr zahar
  • câteva frunze de busuioc
  • 4 foi de dafin
  • sare
  • 6-7 boabe de piper negru

Mod de preparare

1. Se curata ceapa si se baga in apa calda cu sare in care s-au pus câteva linguri de otet si se lasa 3 minute. Apoi se scoate ceapa, se zvânta si se pune in borcane; se apasa usor fiecare ceapa ca sa se umple bine borcanele.

2. Otetul se amesteca cu zaharul, busuiocul si foile de dafin si se da in clocot. Se strecoara amestecul si se toarna in borcane.

3. In fiecare borcan se pun câteva boabe de piper si frunze de busuioc proaspat. Se inchid bine borcanele si se depoziteaza intr-un loc racoros si intunecos.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise