Ceai Rece Capsuni si Busuioc

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 - 5 capsuni
  • 3 frunze busuioc
  • 15 ml suc proaspat lamaie
  • 200 ml ceai iasomie
  • gheata

Mod de preparare

Pregatiti ceaiul putin mai concentrat apoi dupa infuzie adaugati 2 guburi de gheata pentru a se raci ceaiul.

Adaugati ingredientele fara gheata in blenderul Blend Activ si puneti capacul cu lame.

Lasati ingredientele la blendat 40 - 60 secunde.

Scoateti capacul cu lame , adaugati 3 - 4 cuburi de gheata si inchideti cu capacul TO GO.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise