Carnea se curata, se spala si se scurge. Apoi se taie astfel incat sa se obtina o foaie de carne de cca 1 cm grosime si se presara cu cimbru, sare si piper dupa gust. Castravetii se taie in cubulete, se storc bine de zeama si se amesteca intr-un castron cu pesmetul, oul, cascavalul dat pe razatoarea mare si nucsoara. Se intinde compozitia obtinuta pe foaia de carne, apoi se ruleaza carnea si se leaga cu ata alimentara sau se prinde cu scobitori. Se unge carnea cu untura, se presara cu sare si piper si se pune in tava in cuptorul incins. Se coace la foc potrivit, pana cand se rumeneste pe deasupra, apoi se taie in felii de cca 1 cm grosime si se serveste fierbinte cu o garnitura la alegere.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise