Ceafa de porc pe pat de cartofi la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi,
  • 6 felii ceafa de porc,
  • sare,
  • piper,
  • rosmarin,
  • salvie.

Mod de preparare

Cartofii se curata si se taie patratele.

Se condimenteaza cu sare si piper si se pun intr-o tava dreptunghiulara,ca sa acopere tot fundul tavii.

Feliile de ceafa, se condimenteaza cu sare, piper, rosmarin si salvie si se pun peste cartofi,in asa fel ca sa se acopere toti cartofii.

Se acopera tava cu folie de staniol si se da la cuptor.

Nu se pune ulei.

Cand este gata, se indeparteaza folia de staniol si se lasa putin sa se rumeneasca.

Atentie!

Carnea trebuie sa fie suculenta.

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise